Hruboskalsko

Humanita sedící na trůně
Když jsem v polovině týdne zjistil, že mám nečekaně volný víkend, vůbec jsem netušil že z toho bude parádní oddílová akce na chalupě s výborným lezením a skvělou partou. A pizzou na grilu!

Ještě ve středu to vypadalo, že když budeme mít štěstí, pojedeme s Danem ve dvou něco zalézt a možná ani nebude celý víkend pršet. V pátek večer jsem už utíkal do Hudáče, protože jsem se bál že pro přihlášených 7 lidí nebude dost matroše.

Nako ▸▸▸

Marty připravuje slanění
Zobrazit galerii

Neuvěřitelně krásný podzimní víkend zařídila Zuzka na Hrubici. Myslivecká chata u Hrubé Skály nás hostila za krásného, suchého a slunečného počasí.

Vylezlo se všechno možné od jedniček do sedmiček. Zapytlilo mnoho dalších cest. Takže písek jako malovaný!

Večer u buřtů a ohně se probralo vše od minulých zážitků k budoucím lezeckým plánům, vztahy, děti, manželství, kamarádství a také Dejvovo pivo.

P.S.: Protože jsem ▸▸▸

Aneb Tým příležitostných uživatelů alkoholu útočí v mezích svého morálu na Skalního muže

Kavčí, Maturitní VIIb
Zobrazit galerii
Sedím na koupáku před hospodou, po ránu je trochu zima (i když kdy na koupáku zima není...), usrkávám čaj a pozoruji v dálce koně, jak se vznášejí v oparu nad loukou. Pod stříškou už melou první štamgasti. Před chvílí mě tu vysadili Alča s Gobem, já si ještě na spolulezce, Martina, musím chvíli počkat. Čekání vyplňuji štrůdlem a zakreslováním závodních cest do mapky.

V deset přijíždí i s Máňou, hned mu sděluji radostnou novinku: vypadá to, ▸▸▸

Gobo odpytluje Mézlovku na Maják
Zobrazit galerii

Po stráááááášně dlouhé době se konečně vydávám opět na písek. Nevím už ani jak to vypadá a jsem na to zvědavý... V pátek opouštím soustruh a přesunuju se z Bratislavy do Prahy, jedu to něco málo přes 2,5h, což mě samotného udivuje, nikde žádná kolona ani zácpa, cestou se dozvídám o studiu veteriny od jednoho stopaře. V Praze za 3h stíhám návštěvu zubní pohotovosti, neúspěšnou návštěvu kámoše, který není doma a jedno pivo na Masarykově koleji s bý ▸▸▸